Παναθηναϊκός: Μπήκε στο «κόλπο» και δεν κάνει πίσω για Σάρι!

Παναθηναϊκός: Μπήκε στο «κόλπο» και δεν κάνει πίσω για Σάρι!

Οι μνηστήρες του 65χρονου τεχνικού από την Ιταλία στράφηκαν σε άλλες επιλογές για τον πάγκο τους, με το Τριφύλλι να παραμένει ο μοναδικός, επώνυμος, διεκδικητής του.

Ο Παναθηναϊκός με εντολή του Γιάννη Αλαφούζου έχει θέσει τον πήχη ψηλά, στοχεύοντας στο να αποσπάσει την υπογραφή του Μαουρίτσιο Σάρι, ανατρέποντας όλα τα… προγνωστικά.

Η απόκτηση ενός ελίτ προπονητή αποτελεί διακαή πόθο για τους ιθύνοντες των «Πρασίνων», οι οποίοι έκαναν το καθήκον τους, καταθέτοντας ηγεμονική πρόταση στον Ιταλό ενώ παράλληλα έχουν σεβαστεί κάθε παράταση που έχει ζητήσει, στη διορία, για την τελική του απάντηση.

Όπως, όλα δείχνουν η ΠΑΕ πάει για ένα all in στην περίπτωσή του αφού φαίνεται να πιστεύουν ακράδαντα ότι είναι ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τον σύλλογο σε τροχιά… glory days.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση «Σάρι» στο «πράσινο» στρατόπεδο, με τους διοικούντες να έχουν προετοιμάσει ήδη το έδαφος σε ενδεχόμενο «όχι» με plan b λύσεις για τον επόμενο προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News