«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Χάιντσε - Μέχρι τέλους με Σάρι» (vid)

«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Χάιντσε - Μέχρι τέλους με Σάρι» (vid)

Ο Γκαμπριέλ Χάιντσε βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του προπονητή όπως μεταδόθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο»:

«Για τον Σάρι περιμένουμε ενδεχομένως μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Ζήτησε κάποιες μέρες για να απαντήσει ο Ιταλός, ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι θα το πάει μέχρι τέλους.

Υπάρχει μια λίστα με αρκετούς τεχνικούς. Το όνομα του Ιορντανέσκου έχει πέσει στο τραπέζι, όπως και του Κίκε Φλόρεθ Σάντσε, αλλά και του Γκαμπριέλ Χάιντσε.

Ο τελευταίος κάνει τα βήματά του σε ομάδες της χώρες του, ίσως, θέλει να κάνει ένα άνοιγμα στην Ευρώπη στα χνάρια του Ματίας Αλμέιδα.

Σε κάθε περίπτωση κοιτάει να επενδύσει σε έναν καταξιωμένο προπονητή για να δώσει και το μήνυμα για το ρόστερ που θα φτιάξει προκειμένου να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News