«Συμφωνία Τσέριν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Δίνουν 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό»
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Άνταμ Τσέριν.
Σήμερα, η ιστοσελίδα «germanijak.hr» προχώρησε το ζήτημα ένα βήμα παραπάνω, όταν και μετέδωσε πως το club έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 25χρονο μέσο και πλέον απομένει να συμβεί κάτι αντίστοιχο μεταξύ των δύο ομάδων.
«Οι απολαβές του θα ανέρχονται στις 600.000 ευρώ», σημείωσε μεταξύ άλλων το σχετικό ρεπορτάζ, που παράλληλα υποστηρίζει ότι ο παίκτης θέλει να πάει στο Μάξιμιρ.
Πάντως το κείμενο στέκεται ακόμη στο ότι η Ντιναμό είναι διατεθειμένη να καταβάλει στο «τριφύλλι» μάξιμουμ δύο εκατομμύρια ευρώ, ποσό που απέχει από τα «θέλω» των «πράσινων» που υπολογίζονται στα πέντε εκατομμύρια. Αρα η πρότασή της απέχει… έτη φωτός από τις απαιτήσεις τους.
Συν τοις άλλοις το όλο ζήτημα ενδέχεται να αποτελεί και έναν «μοχλό πίεσης» από την πλευρά του διεθνή Σλοβένου στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός έχει τα δικαιώματα του Μαντζούκα - Το μέλλον του» (vid)
- Παναθηναϊκός: Η περίπτωση του Λιοτόπουλου - Ποια τα δεδομένα (vid)
- Γιούρτσεβεν: «Μπορώ να παίξω ή στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια ομάδα του NBA» (vid)
- Σεϊταρίδης: «Μπορεί να πάει τελικό ο Παναθηναϊκός, αν περάσει τη Μπέτις» (vid)
- Κοτζιάς: «Δεν βλέπω τον Σορτς του χρόνου στον Παναθηναϊκό - Τι ισχύει με Φρανσίσκο»