Παναθηναϊκός: Πάντα σε πρώτο πλάνο ο Σάρι – Ποιες οι εναλλακτικές

Από τα χείλη του Μαουρίσιο Σάρι κρέμονται στον Παναθηναϊκό. Εδώ κι αρκετές ημέρες ο Ιταλός τεχνικός κρατάει στα χέρια του την πρόταση – μαμούθ του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Σάρι, στην Αθήνα ο ατζέντης του

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η απάντησή του με τεράστια αγωνία από πλευράς «πρασίνων», οι οποίοι εξαντλούν όλα τα χρονικά περιθώρια για την επίτευξη ενός super deal που ασφαλώς και δύναται να βάλει το κλαμπ σε άλλη αγωνιστική τροχιά.

Ο Παναθηναϊκός τίναξε την μπάνκα και προχώρησε σε μυθική πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα  με στόχο να πάρει το μεγάλο «ναι» απ΄τον 65χρονο κόουτς για την μεταξύ τους συνεργασία.

Μάλιστα οι Κυπελλούχοι Ελλάδας είναι διατεθειμένοι να περιμένουν όσο χρειαστεί τον Σάρι.

Ωστόσο διανύοντας το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, σαφώς και στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί παρά να έχουν στο πίσω μέρους του μυαλού (και) την second option.

Κι αυτή περιλαμβάνει προπονητές που θα τους απασχολήσουν επί της ουσίας, μόνο σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Μαουρίτσιο Σάρι.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα εσχάτως κυκλοφορούν στη διεθνή πιάτσα των ατζέντηδων, στην ατζέντα του Γιάννη Παπαδημητρίου υπάρχουν αποθηκευμένοι και προπονητές οι οποίοι είχαν εξεταστεί ενδελεχώς από τον νυν τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού επί των ημερών του στην ΑΕΚ και λίγο πριν την αποχώρησή του από την Ένωση το καλοκαίρι του 2021.

Exit mobile version