Παναθηναϊκός: Δεν... πωλείται, αλλά ανανεώνει!

Παναθηναϊκός: Διώχνει πέντε ποδοσφαιριστές, κρατάει τρεις!

Σωρεία τα δημοσιεύματα που θέλουν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να πωλείται μετά το EURO 2024, αλλά η θέση της «πράσινης» ΠΑΕ είναι ξεκάθαρη και οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Ο λόγος για τον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και όχι… μόνο, με την σταθερότητα και την κυριαρχία του στο κέντρο της ομάδας.

Ο Σλοβένος είναι στο στόχαστρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία έχει ήδη τρέξει τις διαδικασίες για την απόκτησή του, με τον πρόεδρο της ομάδας και άλλοτε αστέρα του Τριφυλλιού, Βέλιμιρ Ζάετς να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Η Ντιναμό θέλει πολύ τον παίκτη, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές, όμως το πρόβλημα είναι τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός»

Όπως είναι λογικό, το Τριφύλλι δεν θέλει να χάσει ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά του στοιχεία για… ψίχουλα και σκοπεύει να τον «δέσει» με νέο πολυετές συμβόλαιο και αυξημένες αποδοχές.

Αποτελεί βασικό ποδοσφαιριστή της ομάδας με αναντικατάστατο ρόλο, πάνω στον οποίο θα στηριχθεί το «πράσινο» project της νέας χρονιάς και λόγω του EURO 2024 που θα αγωνιστεί, οι μετοχές του θα… αυξηθούν και οι μνηστήρες θα πολλαπλασιαστούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News