Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Βόμβα» με το μέλλον του πρώην πράσινου προπονητή

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει βρει ακόμα ομάδα από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, όμως ήδη μια εθνική ομάδα ενδιαφέρεται για εκείνον!

Γιοβάνοβιτς: «Είναι μια δύσκολη περίοδος...» - Οι δηλώσεις μετά την ήττα

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε στα μέσα της φετινής σεζόν να απομακρύνει από τον πάγκο του, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς στο Τριφύλλι δεν ήταν σίγουροι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα οδηγήσει το σύλλογο ως την κορυφή.

Από τη μέρα που έφυγε ο Σέρβος τεχνικός από τους πράσινους δεν έχει βρει κάποια ομάδα και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά όντας ανοιχτός να αξιολογήσει κάθε περίπτωση που θα του τύχει από σύλλογο.

Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα «Live Sport» η εθνική Ελλάδος μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γκουστάβο Πογιέτ ψάχνει προπονητή κι έχει ψηλά στη λίστα της, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και είναι δεδομένο πως θα κάνει και επικοινωνιακό γκελ στους φιλάθλους όλων των ομάδων λόγω του χαρακτήρα του.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News