Παναθηναϊκός: Τα τρία δεδομένα για την απάντηση Σάρι!

Παναθηναϊκός: Η εξέλιξη στη Λάτσιο που ίσως κρίνει την απάντηση του Σάρι

Εν αναμονή της… πολυαναμενόμενης απάντησης του Ιταλού τεχνικού στο Τριφύλλι, με τρεις παράγοντες να παίζουν ρόλο στην οριστική εξέλιξη της υπόθεσης που ταλανίζει εδώ και ημέρες τον σύλλογο.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει θέσει ως προτεραιότητα την αγορά της Ιταλίας για οικογενειακούς λόγους και αξιολογεί τις προτάσεις του με γνώμονα αυτό, δίχως βέβαια να απορρίπτει, ακόμα, την πρόταση του Παναθηναϊκού, αφού ακόμα μιλάει με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ζητώντας έξτρα χρόνο για να αποφασίσει.

Με την προετοιμασία για την νέα σεζόν να ξεκινά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και τα προκριματικά του UEFA Europa League να κοντοζυγώνουν, αδειάζει η κλεψύδρα για τον σχεδιασμό της ομάδας από τον προπονητή και εν συνεχεία την ανοικοδόμηση του «πράσινου» project.

Όπως είναι λογικό, οι «Πράσινοι» εξαντλούν κάθε χρονικό περιθώριο για να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» από τον 65χρονο προπονητή, αλλά όταν αυτό πια υπερβεί θα στραφούν στην αμέσως επόμενη επιλογή της λίστας.

Σε κάθε περίπτωση, ο πολύπειρος coach έχει στα χέρια του μια ηγεμονική πρόταση από το Τριφύλλι και καλείται να απαντήσει οριστικά, για να πάρουν οι δύο πλευρές το… δρόμο τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News