Άρης Γάτας: «Στο όριο του θρίλερ η υπόθεση Σάρι, δεν θα καθυστερήσει η απάντηση» (vid)

Άρης Γάτας: «Στο όριο του θρίλερ η υπόθεση Σάρι, δεν θα καθυστερήσει η απάντηση» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε τα τελευταία νέα αναφορικά με την υπόθεση Σάρι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Έχει δημιουργηθεί ένα σήριαλ στον Παναθηναϊκό το οποίο φτάνει στο όριο του θρίλερ. Η πρωτοβουλία που πήρε ο Παναθηναϊκός χτες να κάνει μια κίνηση ακόμη το απόγευμα, του έδωσε τη δυνατότητα και το δικαίωμα να φτάσει τις συζητήσεις σε ένα επίπεδο ώστε να μπορεί να έχει μια επαφή με τον Μαουρίτσιο Σάρι πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Περιμέναμε την απάντηση, το είχαν προαναγγείλει και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι. Ήταν μια συνθήκη που δεν μπόρεσε να απαντήσει ο Σάρι στον Παναθηναϊκό και έτσι μετατέθηκε αυτό για το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν θα καθυστερήσει πολύ, η απάντηση θα έρθει. Έχει γίνει μια μεγάλη διαπραγμάτευση τις τελευταίες μέρες.

Υπάρχει plan b και με άλλους προπονητές, δεν θα έλεγα ότι είναι stand by. Ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να κάνει μια συζήτηση μαζί τους για να έχει σε μεγάλο βαθμό την απάντησή τους. Αν η απάντησή τους θετική αυτό θα πρέπει να γίνει μέχρι την Κυριακή. Ό,τι είναι να συμβεί, θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News