Τα... γύρισε ο Τάκης Τσουκαλάς για το κούρεμα - Το βίντεο - απόδειξη! (vid)

Τα... γύρισε ο Τάκης Τσουκαλάς για το κούρεμα - Το βίντεο - απόδειξη! (vid)

Η Εθνική Ομάδα Μιμιδίων (ΕΟΜ) «εξέθεσε» τον Τάκη Τσουκαλά στο θέμα του κουρέματος.

Ο γνωστός τηλεοπαδός του Ολυμπιακού είχε υποσχεθεί πως θα γίνει… Γεωργάτος αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κατακτήσει το Conference League.

Ο τελικός διεξήχθη στις 29 του Μάη, το ημερολόγιο πλέον γράφει 5 Ιουνίου και τα μαλλιά του Τάκη Τσουκαλά είναι στη θέση τους.

Μάλιστα, ο δημοφιλής φίλων των «ερυθρολεύκων» είχε ορκιστεί στο σήμα του Ολυμπιακού και στο λόγο της τιμής του: «Δεν γίνεται να το πω και να μη γίνει. Φοράω τη φανέλα και δεν γίνεται να πω ψέματα.», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μετά τον τελικό της Φιλαδέλφειας, όμως, είπε: «Μην με τρελαίνετε κιόλας. Δεν θα κουρευτώ, επειδή το είπα στην εκπομπή. Θα πάω να κουρευτώ , αλλά όχι και γουλί.

Το είπα πάνω στην τρέλα μου. Αν έλεγα θα κουρευτώ και θα πέσω από την Ακρόπολη, θα μου λέγατε να πέσω από την Ακρόπολη; Θα κουρευτώ, αλλά όχι γουλί. Εντάξει είμαστε;»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News