Άρης Γάτας: «Στις μπίζνες όλα είναι ανοικτά - Αν η υπόθεση Σάρι δεν τελειώσει σε 2-3 μέρες...» (pic)

Άρης Γάτας: «Στις μπίζνες όλα είναι ανοικτά - Αν η υπόθεση Σάρι δεν τελειώσει σε 2-3 μέρες...» (pic)

Ο Άρης Γάτας επεσήμανε τους κινδύνους της αργοπορίας του Παναθηναϊκού στο θέμα του προπονητή.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Στις μπίζνες όλα είναι ανοιχτά και στις διαπραγματεύσεις τα δεδομένα αλλάζουν κάθε ώρα.Οι ομάδες όμως θα πρέπει να διέπονται από μια στρατηγική και ένα προγραμματισμό καθώς και αποφασιστικότητα.

Η υπόθεση Σάρι τείνει να γίνει, αν δεν τελειώσει άμεσα τις επόμενες δυο-τρεις μέρες το καλοκαιρινό Βατερλω του Παναθηναϊκού.

Είναι σαφές ότι ο Σάρι το ψάχνει ακόμα παρά την βελτιωμένη μυθική πρόταση που του έγινε και χθες, γιατί είτε κάτι περιμένει ή γιατί φοβάται να ρισκάρει να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός όμως πρέπει να τελειώσει το σίριαλ πλέον και μάλιστα άμεσα.

Περιμένοντας την πρώτη επιλογή, άγνωστο πλέον πόσο, μπορεί να χαθεί η δεύτερη και η τρίτη.
Ο Σάρι είναι προφανές ότι είναι τεράστια ιστορία προπονητικά, για όσους γνωρίζουν.

Ο Παναθηναϊκός με τον γεμάτο κουμπαρά,θα πρέπει να δείξει ότι έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όχι μόνο για το σήμερα με τον Σάρι αλλά και για το αύριο της συνεργασίας με τον κάθε Σάρι που έρχεται σε διαπραγμάτευση και όχι να φαίνεται κομπάρσος και ουραγός των εξελίξεων επικοινωνιακά.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News