«Ακούστηκε για Παναθηναϊκό, κλείνει στη Λουγκάνο»

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»

Ο Παναθηναϊκός είχε ακουστεί πως είχε στη λίστα του, τον Αντώνη Παπαδόπουλο, ο οποίος όμως θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός είχε ακουστεί μια περίοδο στο παρελθόν πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντώνη Παπαδόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ ως κεντρικός αμυντικός.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από τη Γερμανία ο Έλληνας στόπερ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Βεστφαλίας και τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της Λουγκάνο, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Για την ιστορία φέτος είχε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Ντόρτμουντ, ενώ με τη δεύτερη ομάδα των κιτρινόμαυρων έπαιξε 17 φορές σκοράροντας μάλιστα δύο τέρματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News