Παναθηναϊκός: Γι' αυτό καθυστερεί η απάντηση του Σάρι

Ο Παναθηναϊκός καταβάλει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να πείσει τον Μαουρίτσιο Σάρι και να τον φέρει στην Αθήνα για λογαριασμό του, όμως υπάρχουν ακόμα εμπόδια.

«Νέα επαφή Παναθηναϊκού - Σάρι, έπεσαν στο τραπέζι τα ρέστα στην παρτίδα» (pic)

Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος της φετινής σεζόν, η οποία είχε έναν τίτλο, αλλά στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη δεν πήγε όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας, έχει βγει σε αναζήτηση προπονητή, ο οποίος μάλιστα θα είναι από το πάνω ράφι και θα κάνει τη διαφορά.

Ο εκλεκτός για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος έχει μιλήσει με τους πράσινους και το μόνο που μένει αυτή τη στιγμή είναι η τελική του απάντηση που αναμένεται να δοθεί στο σύλλογο εντός της ημέρας, δηλαδή σήμερα Τετάρτη.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον Ιταλό τεχνικό, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να του λύσει κι όλα τα προσωπικά ζητήματα που προέκυψαν στις σκέψεις που έκανε ο ίδιος για το μέλλον του στην Ελλάδα.

Ο λόγος όμως που καθυστερεί την απάντησή του είναι η Λάτσιο και το γεγονός πως υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Ιγκόρ Τούντορ θ’ αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο με αποτέλεσμα αυτή η εξέλιξη να κεντρίζει το ενδιαφέρον του πρώην προπονητή των Τσέλσι, Νάπολι αλλά και Λάτσιο.

Στην προκειμένη περίπτωση οι πράσινοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να περιμένουν την τελική απάντηση ενός τόσο μεγάλου προπονητή, όπως είναι ο Ιταλός!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr