Παναθηναϊκός: Η εξέλιξη στη Λάτσιο που ίσως κρίνει την απάντηση του Σάρι

Παναθηναϊκός: Η εξέλιξη στη Λάτσιο που ίσως κρίνει την απάντηση του Σάρι

Ο 65χρονος τεχνικός ζήτησε νέα διορία από τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ, οι οποίοι με τη σειρά τους έκαναν δεκτό το αίτημά του, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται την Τετάρτη (05/06).

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να… απαντά με νέα παράταση στην οριστική του απόφαση για το μέλλον του.

Παρόλα αυτά, η αργοπορία στην τελική του απάντηση μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι την ίδια ώρα στη Λάτσιο ο προπονητής της, Ιγκόρ Τούντορ, είναι κοντά στο να αποχωρήσει και αυτό δεν συντελεί θετικά στην υπόθεση για το Τριφύλλι.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν για 3 χρόνια εκεί πριν παραιτηθεί τον περασμένο Μάρτιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εξετάζει την επιστροφή του στο τιμόνι της ομάδας λίγους μόνο μήνες μετά την παραίτησή του.

Κρίσιμη η Τετάρτη για τους «Πράσινους» αφού όλα δείχνουν ότι το τέλος της ημέρας θα βρει την ομάδα με ή χωρίς τον Σάρι στην τεχνική ηγεσία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News