Αγωνία τέλος! Ο Σάρι απαντά στον Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα

Κρίσιμο 48ωρο: Πιο κοντά στο θαύμα Σάρι ο Παναθηναϊκός!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι πήρε μικρή παράταση και σήμερα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μάθει την οριστική του απόφαση.

Αγωνίας… τέλος στο θέμα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι σε νεότερη επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού»  ζήτησε ένα επιπλέον (μικρό) χρονικό περιθώριο για να δώσει την οριστική απάντησή του.

Ο 65χρονος τεχνικός είχε συνάντηση το βράδυ της Τρίτης (4/6) με συνεργάτες του, τους εκπροσώπους του αλλά και τον δικηγόρο του για να «ζυγίσει» όλα τα δεδομένα.

Στην αμέσως προηγούμενη κουβέντα που είχε κάνει με τους «πράσινους» την Κυριακή (2/6), είχε τονίσει πως θα έδινε την απάντησή του εντός της χθεσινής ημέρας.

Εντέλει, επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ζήτησε ένα έξτρα χρονικό περιθώριο, προκειμένου να απαντήσει, με τους «πράσινους» να συναινούν και να περιμένουν, γνωρίζοντας πως ακριβώς επειδή είναι μία πραγματικά ξεχωριστή περίπτωση προπονητή, αξίζει να περιμένουν λίγο ακόμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News