Παναθηναϊκός: Ο Γολγοθάς του επόμενου προπονητή

Πώληση Γερεμέγεφ: Τόσα χρήματα ζητάει ο Παναθηναϊκός

Είναι αποφασιστικής σημασίας η επιλογή του νέου προπονητή. Φέτος κάθε φορά που το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό γινόταν χαμός από τους διαξιφισμούς Ιβανικών-Τεριμικών λες κι όλα τα άλλα του προβλήματα ο σύλλογος τα είχε λυμένα.

Ο Παναθηναϊκός πολύ καιρό τώρα (κατά τη γνώμη μας πριν από το μοιραίο ματς με την Μακάμπι στη Λεωφόρο) μοιάζει παγιδευμένος σ΄ ένα περιβάλλον υπόκωφης αλλά τρομακτικής γκρίνιας από το οποίο δεν μπορεί να βγει γιατί προέρχεται από αμέτρητα χρόνια αποτυχιών.

Κάποιες νίκες και κάποιες καλές εμφανίσεις ή προκρίσεις στο Κύπελλο δίνουν στο σωματείο κάποιες τεχνητές αναπνοές, αλλά τίποτα περισσότερο. Η ευκολία με την οποία στήνονται στον τοίχο παίκτες και προπονητές είναι κακό σημάδι.

Από κάποιο σημείο και μετά φέτος ήταν φανερό πως κάθε στραβοπάτημα του κλαμπ οφειλόταν στον προπονητή (και στις οποίες επιλογές του…) και κάθε νίκη ανήκε σε καταπληκτικές ενέργειες ποδοσφαιριστών.

Κανένας δεν επισημαίνει ότι οι παίκτες έπαιζαν μετά το 75΄ ρωτώντας πόσος χρόνος απομένει, ενώ κάθε φορά που τοο τριφύλλι στραβοπατούσε το μόνο που ακούγαμε ήταν ότι υπήρχε κάποιος που θα έδινε τη λύση αλλά εν τέλει δεν έπαιξε: οι απόντες είναι πάντα οι καλύτεροι παίκτες. Ο Γολγοθάς που έχει να ανέβει ο επόμενος κόουτς είναι άνευ προηγουμένου…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News