Παναθηναϊκός: Φιξάρονται τα φιλικά - Οι επαφές και η προετοιμασία

Παναθηναϊκός: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν - Ονόματα

Ένα από τα ανοικτά «μέτωπα» του ποδοσφαιρικού είναι και η προετοιμασία της ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες έχουν δρομολογήσει τις διαδικασίες.

Η Αυστρία, κατά πάσα πιθανότητα, είναι το μέρος που θα επιλεχθεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να στελεχωθεί η φετινή προετοιμασία του «πράσινου» κλαμπ.

Οι πρώτες επαφές με συλλόγους για τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών έχουν γίνει και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ για τις ακριβές ημερομηνίες και ώρες των αγώνων.

Το πιθανότερο σενάριο όσον αφορά τις ημερομηνίες αναχώρησης της ομάδας είναι 21 ή 22 Ιουνίου και η πρώτη συγκέντρωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 17 ή 18 Ιουνίου.

Όλα αυτά, βέβαια, θα εξαρτηθούν και από τον νέο προπονητή, το θέμα του οποίου, όπως όλα δείχνουν θα κλείσει αυτήν την εβδομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News