Παναθηναϊκός: Άμεση διάψευση για την αρνητική απάντηση του Σάρι (pic)

Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες που μεταδίδουν οι Ιταλοί, με τη διαφορά ότι το νεότερο tweet προέρχεται από τον Αλφρέντο Πεντούγια που έχει άμεση πρόσβαση στο περιβάλλον του Σάρι.

Μαουρίτσιο Σάρι: Ο υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού καπνίζει 60 τσιγάρα την ημέρα!

Ακόμα ανοιχτό είναι το θέμα του Μαουρίτσιο Σάρι, αφού παρά τα όσα έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, περί αρνητικής απάντησης στην πρόταση του Παναθηναϊκού, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ Αλφρέντο Πεντούγια που φαίνεται ότι έχει απευθείας δίαυλο με τον Σάρι και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της πρότασης του τριφυλλιού, επανήλθε και με νέο tweet αναφέρει ότι δεν υπάρχει ακόμα οριστική απάντηση  του Σάρι, ούτε φυσικά κάποια αρνητική απάντηση.

Ο 65χρονος τεχνικός είχε δεσμευτεί ότι η απάντησή του θα γίνει γνωστή απόψε και παρά τα όσα ανέφερε νωρίτερα ο Ντι Μάρτζιο, μάλλον ήταν ένα βιαστικό συμπέρασμα.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν μέχρι απόψε το «Ναι» ή το «Όχι» του Ιταλού και αντιμετωπίζουν με μεγάλο σεβασμό την περίπτωση του.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr