Κλάτενμπεργκ: «Με είπαν ομοφυλόφιλο...»

Κλάτενμπεργκ: «Με είπαν ομοφυλόφιλο...»

Ο πρώην αρχιδιαιτητής της Super League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε στο podcast του Μπεν Χιθ για πράγματα που βίωσε στην Αίγυπτο.

«Υπήρχαν πολλές δυσκολίες στην Αίγυπτο. Ενα από αυτά ήταν το οικονομικό κραχ του δολαρίου.

Υπήρχαν πολλά πράγματα που ήταν δύσκολα και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ζαμαλέκ, έκανε μια δήλωση ότι είμαι ομοφυλόφιλος, κάτι που ήταν αρκετά προσβλητικό στην Αίγυπτο και αρκετά ασεβές – ειδικά όταν έχω οικογένεια. Αλλά ήξερε ότι αυτή η λέξη είναι αρκετά προσβλητική στην Αίγυπτο».

Όταν ρωτήθηκε από τον Χιθ εάν ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ το είπε επίτηδες λόγω της αντίδρασης που θα προκαλούσε, ο Κλάτενμπεργκ απάντησε:

«Ναι και υπήρχαν πολλά άλλα πράγματα, δεν είχα λάβε τον μισθό μου και επίσης δυσκολευόμουν να ζήσω στην Αίγυπτο. Οι Αιγύπτιοι είναι υπέροχοι, αλλά όταν ζεις στην Ισπανία, την Ελλάδα ή την Αγγλία υπάρχουν λιγότεροι περιορισμοί σε αυτές τις χώρες.

Στην Αίγυπτο είναι δύσκολο να οδηγείς γιατί οδηγούν εντελώς διαφορετικά από οπουδήποτε στην Ευρώπη. Δεν μπορείς να πας από το Α στο Β, δεν μπορείς να πας σε ένα εμπορικό κέντρο, ζούσα σε ξενοδοχείο. Ειδικά με τον μισθό που έπαιρνα, ήμουν δυσαρεστημένος. Ο μισθός μου καθυστέρησε, ήταν μια εύκολη απόφαση…».

Να θυμίσουμε πως ο Κλάτενμπεργκ επικρίθηκε έντονα από τον πρόεδρο της Ζάμαλεκ, Μανσούρ, ο οποίος μεταξύ πολλών αβάσιμων ισχυρισμών υποστήριξε ότι είχε αφήσει τη σύζυγό του Κλερ για να ξεκινήσει μια ομοφυλοφιλική σχέση με τον Άγγλο να υποστηρίζει ότι ο κόσμος δεν «σεβάστηκε» ούτε «πίστευε» τους ισχυρισμούς του Μανσούρ ότι ήταν ομοφυλόφιλος, επιμένοντας ότι έκανε τη διαιτησία στη χώρα «όσο πιο δίκαιη γινόταν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News