Παναθηναϊκός: Υποψήφιοι για πώληση Σπόραρ και Βέρμπιτς
Συνεχίζεται η ανοικοδόμηση στον ποδοσφαιρικό, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ να έχουν αναλάβει τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα.
Στο κόλπο των μεταγραφών και ο Παναθηναϊκός που θέλει να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαια του συλλόγου που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα τη φετινή σεζόν.
Ο λόγος για τους Αντράζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, οι οποίοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων για τη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς, με την πώληση να είναι… μονόδρομος στην περίπτωσή τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday.
Στα ευχάριστα, αμφότεροι θα αγωνιστούν με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο επερχόμενο EURO 2024 και θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν την χρηματιστηριακή τους αξία και να προσελκύσουν ευρωπαϊκά κλαμπ για να αποσπάσουν την υπογραφή τους.
Εξελίξεις στο θέμα των δύο παικτών αναμένονται στα τέλη Ιουνίου, όταν θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους και θα έχουν επιστρέψει στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Ρογκαβόπουλο οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Πανιώνιος
- Αταμάν: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το στάτους του Κρις Σίλβα - Πόσο είναι το buy out
- Τι ΓΚΟΛΑΡΑ έβαλε ο Καλάμπρια, 1-1 ο Παναθηναϊκός την ΑΕΛ - Δείτε το γκολ
- Η απόφαση του Παναθηναϊκού για να αποφύγει τα μπλόκα ενόψει ΑΕΛ