Παναθηναϊκός: Υποψήφιοι για πώληση Σπόραρ και Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Υποψήφιοι για πώληση Σπόραρ και Βέρμπιτς

Συνεχίζεται η ανοικοδόμηση στον ποδοσφαιρικό, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ να έχουν αναλάβει τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα.

Στο κόλπο των μεταγραφών και ο Παναθηναϊκός που θέλει να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαια του συλλόγου που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για τους Αντράζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, οι οποίοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων για τη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς, με την πώληση να είναι… μονόδρομος στην περίπτωσή τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday.

Στα ευχάριστα, αμφότεροι θα αγωνιστούν με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο επερχόμενο EURO 2024 και θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν την χρηματιστηριακή τους αξία και να προσελκύσουν ευρωπαϊκά κλαμπ για να αποσπάσουν την υπογραφή τους.

Εξελίξεις στο θέμα των δύο παικτών αναμένονται στα τέλη Ιουνίου, όταν θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους και θα έχουν επιστρέψει στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News