Και στον ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός!

Και στον ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός από τη νέα αγωνιστική σεζόν αναμένεται να αγωνίζεται εκτός από την COSMOTE TV και στον ANT1, όπως έγινε γνωστό.

Ο Παναθηναϊκός από τη νέα αγωνιστική σεζόν αναμένεται να παίζει μπάλα σε δύο κανάλια όσον αφορά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς εκτός από την COSMOTE TV που έχει αγοράσει τα δικαιώματα των διοργανώσεων, πλέον υπάρχει κι ακόμα ένα κανάλι.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον ANT1, ο οποίος αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Europa League και Conference League με αποτέλεσμα να δείχνει τα παιχνίδια των πράσινων είτε περάσουν στη μία είτε στην άλλη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των UEFA Men’s Club Competitions 2024- 2027 και τα δικαιώματα μετάδοσης για τις διοργανώσεις UEFA Europa League και UEFA Conference League για τις επόμενες 3 αγωνιστικές περιόδους, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο του 2024.

Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε το δικαίωμα της πρώτης επιλογής (first pick) από τους αγώνες των δύο διοργανώσεων για κάθε αγωνιστική, συμπεριλαμβανομένων των 2 τελικών, για αποκλειστική μετάδοση στην ελεύθερη τηλεόραση. Στο τέλος κάθε βραδιάς με δράση από το UEFA Europa League και το UEFA Conference League o ANT1 θα προβάλλει όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της ημέρας από τις δύο διοργανώσεις και θα φιλοξενεί συνεντεύξεις από τα παιχνίδια των ελληνικών συλλόγων σε ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό show.

Μετά από πολλά χρόνια, η UEFA αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής των δύο διοργανώσεων, αντικαθιστώντας τη φάση των Ομίλων (Group Stage) με τη League Phase. Με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται το τηλεοπτικό προϊόν με ακόμη περισσότερους αγώνες και αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική της League Phase.

Οι δύο διοργανώσεις, UEFA Europa League και UEFA Conference League, έχουν ανελλιπώς ελληνικές συμμετοχές και μάλιστα με διακρίσεις, ενώ είναι ενδεικτικό πως στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε 3 ελληνικές ομάδες συμμετείχαν στους ομίλους του UEFA Europa League και άλλη μία στους ομίλους του UEFA Conference League, με την κατάκτηση του UEFA Conference League από τον Ολυμπιακό να αποδεικνύει τη δυναμική των ελληνικών συλλόγων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News