Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Νίκα και οι 4... αποχωρήσεις

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, εξελίξεις θα υπάρξουν το προσεχές διάστημα με τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή και άλλους τέσσερις που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Νίκα και οι 4... αποχωρήσεις

Ο Γιώργος Νίκας ολοκλήρωσε τη χρονιά στη Super League 2, κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο και θα επιστρέψει απ’ τον Λεβαδειακό για να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Αλεξί Τρουγέ είτε θα μείνει ελεύθερος, είτε θα συνεχίσει σε ομάδα της Γαλλίας, ο Ζόνας Τορό θα μείνει στη Βραζιλία, ενώ θα γίνουν συζητήσεις με τις Χάιντουκ Σπλιτ και Όσιγεκ για ενδεχόμενη πώληση των Λάζλο Κλεϊνχέισλερ και Ενις Τσοκάι αντίστοιχα.

Όπως είναι λογικό, ο Παναθηναϊκός πρέπει να «ξεφορτωθεί» τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές αφού τη νέα σεζόν δεν υπάρχει χώρος για «στοιχήματα», με την επένδυση που προτίθεται να γίνει να είναι μεγάλη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr