Άρης Γάτας: «Μέχρι την Τετάρτη η απάντηση του Σάρι - Ενημερώθηκε για Βοτανικό» (vid)

Άρης Γάτας: «Μέχρι την Τετάρτη η απάντηση του Σάρι - Ενημερώθηκε για Βοτανικό» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι που «καίει» όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα μετέφερε ο «πράσινος» ρεπόρτερ στην εκπομπή Sports News:

«Υπάρχει ένα θέμα που αφορά το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού. Μαθαίνω ότι σήμερα, το αργότερο αύριο θα απαντήσει. Μέχρι το αργότερο την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα έχει την απάντηση του Σάρι.

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει γη και ύδωρ σε αυτήν την ιστορία, η πρόταση είναι στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως χωρίς την εφορία με ένα συμβόλαιο που είναι για 3 χρόνια ή 2+1. 

Ο Σάρι έχει ενδοιασμούς για το αν θα θέλει να φύγει από το Καμπιονάτο ή να πάει σε κάποιο άλλο μεγάλο πρωτάθλημα. Έχει τη διαβεβαίωση πως θα πάρει τεράστιο μπάτζετ για μεταγραφές.

Ενημερώθηκε από τον Αλαφούζο στη Ρώμη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για Βοτανικό, σταφ, μπάτζετ, παίκτες, την προηγούμενη χρονιά, για τα πάντα.

Αν ο ΠΑΟ αποσπάσει την θετική έκβαση της υπόθεσης, θα πρόκειται για τη βόμβα του καλοκαιριού. Κανείς δεν περίμενε στο άκουσμα της είδησης στην αρχή ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Σάρι έχει περάσει από Γιουβέντους, Τσέλσι, Λάτσιο και Νάπολι.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News