Παναθηναϊκός: «Ένα βήμα από τη συμφωνία με τον Μπρινιόλι η ΑΕΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πεντούγια.

Παναθηναϊκός: «Ένα βήμα από τη συμφωνία με τον Μπρινιόλι η ΑΕΚ»

Μετά το δημοσίευμα από το «Tuttomercato», πως η Ένωση πιέζει για να σφραγίσει τη συμφωνία της με τον Ιταλό τερματοφύλακα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντούγια, έρχεται να πάει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω…

Συγκεριμένα, με «τιτίβισμά» του, ο έγκριτος Ιταλός ρεπόρτερ στα μεταγραφικά ζητήματα, αναφέρει πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον 32χρονο κίπερ!

Να θυμίσουμε πως μετά από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Μπρινόλι αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από το «τριφύλλι» καθώς εκπνέει το συμβόλαιό του. Κάπως έτσι, εδώ και καιρό, υπήρχαν φήμες πως η ΑΕΚ είχε προσεγγίσει τον έμπειρο τερματοφύλακα, με τους Ιταλούς τώρα να αναφέρουν πως είναι μια… ανάσα από τη συμφωνία!

Στο διάστημα που βρέθηκε στους «πράσινους», ο Ιταλός πορτιέρε κατέγραψε συνολικά 86 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στις 47 από αυτές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News