Παναθηναϊκός: «Έκοψε» Ίβιτς λόγω... μπύρας ο Αλαφούζος! (vid)

Παναθηναϊκός: «Έκοψε» Ίβιτς λόγω... μπύρας ο Αλαφούζος! (vid)

Καμία απολύτως διάθεση να συνεργαστεί με τον Βλάνταν Ίβιτς δεν είχε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δεν «ξέχασε» την παράσταση του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ με το κουτάκι μπύρας σε παλαιότερο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον «Δικέφαλο» στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Βασίλης Βέργης αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σάρι στον Παναθηναϊκό και παράλληλα έδωσε το ρεπορτάζ για τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο αξέχαστο περιστατικό με το κουτάκι μπύρας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο SDNA:

«Ο Σάρι ουδεμία σχέση έχει με τον… Πέδρο Μαρτίνς, τον Βλάνταν Ιβιτς (οι πληροφορίες λένε ότι το όνομά του «κόπηκε» από τον κ. Αλαφούζο λόγω των γνωστών γεγονότων του 2017), τον Νίκο Κόβατς ή όποιον άλλο έχει ακουστεί εσχάτως.

Σαφέστατα και οι τρεις προαναφερθέντες είναι καλοί προπονητές, ουδείς όμως είναι Σάρι. Ούτε «πλησιάζει»…

Ο οργανισμός Παναθηναϊκός πήγε ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ τον πήχη για προπονητή όταν στόχευσε στον Ιταλό. Κάτι που αυτόματα «κατεβάζει» τη συντριπτική πλειονότητα εκείνων που θα μπουν σε μια λίστα «τελικής ευθείας» εάν ο Ιταλός απαντήσει αρνητικά.

Θα είναι μια «δυστυχία» την οποία πρέπει να διαχειριστούν οι πράσινοι, συνειδητά όμως αφού επέλεξαν να πάνε για το ΑΠΟΛΥΤΟ.

Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο οι «πρώτες επιλογές» δεν έχουν «κάτσει» και έρχονται οι επόμενες να αποδειχθούν λίρα εκατό. Μόνο η ζωή μπορεί να δώσει απαντήσεις…»

Να σημειωθεί ότι ο Φάλι Ραμαντάνι είναι ο εκπρόσωπος και του Μαουρίτσιο Σάρι και του Βλάνταν Ίβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News