Ψάχνει ομάδα στη Superleague ο Γιαν Εμβιλά

Την επιστροφή του στην Ελλάδα επιδιώκει ο Γιαν Εμβιλά και ο ατζέντης του έχει «πασάρει» τον πελάτη του στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

Ψάχνει ομάδα στη Superleague ο Γιαν Εμβιλά

Ο 33χρονος άσος εντάχθηκε στη Γουέστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν τον περασμένο Φεβρουάριο έχοντας μείνει χωρίς ομάδα για εφτά μήνες.

Με τον σύλλογο της Championship κατέγραψε 7 συμμετοχές δίχως να καταφέρει να κάνει την διαφορά.

Το συμβόλαιο του Εμβιλά δεν θα ανανεωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA έχει ρίξει δίχτυα για την επόμενη ομάδα του.

Μάλιστα, έχει προταθεί και σε συλλόγους της Super League, καθώς πρόκειται με ποδοσφαιριστή με ποιότητα, ο οποίος έχει καλό όνομα στη χώρα μας, χάρη στις εμφανίσεις του στην τριετία που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό (2020-23).

Να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2023 το όνομα του Εμβιλά βρισκόταν στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News