Λάζαρος για Σάρι και ΠΑΟ: «Το θεωρώ δύσκολο να γίνει»

Λάζαρος: «Δεν θυμάμαι τον Παναθηναϊκό ν' απειλεί ιδιαίτερα»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Σε θέση Libero» και μέσα στα πολλά που είπε, αναφέρθηκε και στον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Σε θέση για Libero» του «sdna.gr» και αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα αναφορικά με την καριέρα του, αλλά και για διάφορα πρόσωπα του ποδοσφαίρου.

Μέσα σ’ αυτά ήταν και εκείνο του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του, τη νέα αγωνιστική σεζόν και το θέμα είναι, ακόμα, σε πλήρη εξέλιξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Σάρι και τον Παναθηναϊκό: «Το θεωρώ δύσκολο να γίνει, αλλά απ’ ό,τι έχω καταλάβει, το σκέφτεται. Κι αυτό είναι θετικό στοιχείο για το brand name του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ μεγάλο και το σκέφτεται ο Σάρι. Όταν ήμουν στην Ιταλία, φαινόμενο τον ανέβαζαν, φαινόμενο τον κατέβαζαν. Θέλει όμως και την κατάλληλη στήριξη. Κάθε χώρα έχει το δικό της ποδόσφαιρο και το δικό μας είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μπορεί να μην έχει την τρομερή ποιότητα, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Οπότε οι παίκτες που θα μείνουν εδώ, θα πρέπει να δεχτούν τη δική του κουλτούρα, από τη σχολή που έρχεται». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News