Γερεμέγεφ: «Είμαι καλά εδώ, αλλά θέλω περισσότερο χρόνο»

Γερεμέγεφ: «Είμαι καλά εδώ, αλλά θέλω περισσότερο χρόνο»

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, αποκάλυψε πως περνάει καλά στον Παναθηναϊκό, αλλά έχει περισσότερες φιλοδοξίες.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για το μέλλον του, καθώς ανέφερε πως περνάει καλά στον Παναθηναϊκό, ωστόσο στοχεύει περισσότερο στο χρόνο συμμετοχής του.

Θυμίζουμε ότι ο Σουηδός επιθετικός δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής με το Τριφύλλι παρά το γεγονός, ότι τις περισσότερες φορές που έμπαινε μέσα έδειχνε το ταλέντο του.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του πιστολέρο του Παναθηναϊκού εκπνέει τον Ιούνιο του 2025 με τον ίδιο να μη θέλει, προς το παρόν, να γυρίσει στην πατρίδα του.



Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περνάμε πολύ καλά και νομίζω ότι όταν έπαιξα, πρόσφερα. Θα ήθελα να παίζω περισσότερο, αλλά θα δούμε. Πάντα θέλεις να παίζεις περισσότερο, αλλά με βάση τον χρόνο συμμετοχής μου, έχω πάει πολύ καλά.

Δεν έχω παίξει πολύ, αλλά έβαλα κάποια γκολ και έδειξα ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτό το επίπεδο. Ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν από μένα, αλλά εγώ θέλω περισσότερα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News