Παναθηναϊκός: Η άμεση μεταγραφή λόγω... Europa League

Παναθηναϊκός: Η άμεση μεταγραφή λόγω... Europa League

Οι «Πράσινοι» θα κληθούν να ενισχυθούν άμεσα στην αμυντική τους γραμμή ελέω και των προκριματικών του UEFA Europa League που… κοντοζυγώνουν.

Η ομάδα μπαίνει στη μάχη των προκριματικών στις 25 Ιουλίου και δεδομένη θεωρείται η περαιτέρω ενίσχυση του πράσινου ρόστερ στα μετόπισθεν.

Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε την ρήτρα του Τιν Γεντβάι κρατώντας τον στα «πράσινα», ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έχει επανέλθει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ ο Πάλμερ – Μπράουν είναι άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά από 9 μήνες απραξίας.

Ο Γουίλιαν Αράο θα αποτελέσει μια έξτρα επιλογή στα στόπερ της ομάδας, αλλά με δεδομένου ότι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα βρίσκεται με την εθνική Σερβίας στο EURO 2024, ο σύλλογος καλείται για απόκτηση στόπερ για να ξεκινήσει μαζί με την ομάδα την φετινή προετοιμασία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News