Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Κώτσιρα και η Κύπρος

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Κώτσιρα και η Κύπρος

Και ενώ όλοι περιμένουν ότι ο 31χρονος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το Τριφύλλι, νέα σενάρια ορμώμενα από την Κύπρο «φουντώνουν» την κατάσταση.

Δημοσιεύματα από την «Μεγαλόνησο» αναφέρουν ότι ο Έλληνας δεξιός μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ομόνοιας για την ενίσχυση για αμυντικής της γραμμής.

Στο Κυπριακό κλαμπ προπονητής έχει αναλάβει ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου μετά το φετινό πέρασμά του από τον πάγκο της ομάδας, είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής.

Αμφότεροι γνωρίζουν την ελληνική αγορά και αναγνωρίζουν τη σπουδαία συμβολή του Γιάννη Κώτσιρα στην πορεία του Παναθηναϊκού, όντας ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια της ομάδας.

Παρόλα αυτά, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αφού η «πράσινη» ΠΑΕ έχει κινηθεί γρήγορα και ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News