Παναθηναϊκός: Μόνιμη αποχώρηση για δύο παίκτες!

Παναθηναϊκός: Μόνιμη αποχώρηση για δύο παίκτες!

Το Τριφύλλι συνεχίζει να αναζητά εντατικά προπονητή, αλλά μέχρι το θέμα να ξεκαθαρίσει, τις προσεχείς ημέρες, οι ιθύνοντες ασχολούνται με τα υπόλοιπα «ενεργά» μέτωπα του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα θέματα που θέλουν να ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα είναι η διαχείριση των δανεικών, με την «πράσινη» ΠΑΕ να αναζητεί μόνιμες λύσεις για τους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Λάζλο Κλεϊνχέισλερ και Ένις Τσόκαι, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Κροατία με τις φανέλες των Χάιντουκ Σπλιτ και Όσιγεκ αντίστοιχα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να επιστρέψουν, μετά την καλοκαιρινή τους άδεια, στο Τριφύλλι και εν συνεχεία θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία, αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή όσον αφορά την «μετακόμισή» τους σε άλλο κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News