Παναθηναϊκός μεταγραφές: Χατζηδιάκος με φόρμουλα δανεισμού και οψιόν αγοράς

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Χατζηδιάκος με φόρμουλα δανεισμού και οψιόν αγοράς

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, οι «Πράσινοι» εξετάζουν ενδελεχώς την ποδοσφαιρική αγορά για να αναζητήσουν την πιο ιδανική λύση για την ενίσχυση των στόπερ της ομάδας.

Όπως διαβάσατε στο newspao.gr, ο Παντελής Χατζηδιάκος είναι ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της αποδυναμωμένης αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Ο 27χρονος αποχώρησε μετά από 8 χρόνια από την ΑΖ Άλκμααρ το καλοκαίρι του 2023 και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Serie A, υπογράφοντας στην Κάλιαρι νέο τετραετές συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά στη Σαρδηνία για τον Έλληνα διεθνή, αφού το κλαμπ έχει ήδη πεντάδα στα στόπερ και θα κινηθεί για άλλον έναν κεντρικό αμυντικό κατά τη διάρκεια των μεταγραφών.

Αυτό σημαίνει ότι ο 27χρονος αμυντικός πρέπει να αποχωρήσει για να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφού στην Ιταλική ομάδα είναι αδύνατον να πάρει θέση βασικού, με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Το Τριφύλλι, στο πλαίσιο της περαιτέρω ελληνοποίησης του πράσινου ρόστερ, έχει τοποθετήσει ψηλά τον ποδοσφαιριστή και αναμένεται μια κίνηση τις επόμενες ημέρες για να τον ντύσει στα «Πράσινα».

Αυτό που συμφέρει και τις δύο πλευρές, είναι να δοθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς, αφού στην Ελλάδα θα βρει τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για να αγωνιστεί ως βασικός κερδίζοντας παράλληλα και πόντους για την Εθνική ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News