«Μπαμ» με Γιοβάνοβιτς: Ποια μεγάλη ομάδα τον έχει στα ραντάρ της

Αποφάσεις Γιοβάνβιτς: Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Ο πρώην προπονητής του Τριφυλλιού κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και μήνες, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι έχει δεχθεί προτάσεις από αρκετά κλαμπ για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν στη λίστα της τουρκικής Μπεσίκτας, η οποία αναζητεί εδώ και καιρό τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος, ενώ για την θέση είχε γίνει κρούση και σε Ραζβάν Λουτσέσκου και Πέδρο Μαρτίνς.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο Σέρβος προπονητής είχε δεχθεί κρούση και από τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας και της Σερβίας, για να αναλάβει μετά το πέρας του EURO 2024, σενάρια όμως που δεν ταυτίζονται με τα «θέλω» του.

Σε κάθε περίπτωση το διαμάντι που αναγέννησε τον Παναθηναϊκό είναι free agent και δεν θα αργήσει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα, αφού αποτελεί μια εκλεκτή περίπτωση για την τεχνική ηγεσία ενός κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News