Παναθηναϊκός: «Ο Κόβατς έμαθε τα πάντα για το ρόστερ»

Παναθηναϊκός: «Ο Κόβατς έμαθε τα πάντα για το ρόστερ»

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος στον Παναθηναϊκό για την οριστική συμφωνία με προπονητή ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία και θα «τρέξει» την ομάδα.

Οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αναμένεται να υπάρξουν στον Παναθηναϊκό.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μέχρι τη Δευτέρα (3/6) ή Τρίτη (4/6) το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά. Μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα με σιγουριά, ούτε φυσικά να… προβλέψει τις εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, το Τριφύλλι είναι σε επαφές και με άλλους προπονητές με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορειου (ΑΠΕ-ΜΠΕ) να αναφέρουν πως έχουν ήδη μιλήσει και με τον Νίκο Κόβατς.

Ο 51χρονος Κροάτης, άλλοτε προπονητής της Μπάγερν Μονάχου και της Μονακό (μπαρουτοκαπνισμένος σε συνθήκες πρωταθλητισμού), έχει μείνει ελεύθερος απ’ τη Βόλφσμπουργκ και είναι στα ονόματα που έχουν ήδη απασχολήσει σοβαρά τους «πράσινους».

Πληροφορίες απ’ την Κροατία μάλιστα, αναφέρουν πως ο Κόβατς έχει ήδη πλήρη εικόνα του ρόστερ και των δεδομένων γύρω απ’ το «τριφύλλι» και περιμένει νεότερο… τηλεφώνημα απ’ την Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News