Παναθηναϊκός: Πότε απαντάει ο Σάρι - Ποιοι είναι στο plan b

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Σάρι, στην Αθήνα ο ατζέντης του

Εν αναμονή ο Παναθηναϊκός για την απάντηση του Ιταλού προπονητή στην τεράστια πρόταση που του κατέθεσε. Ποιες είναι οι εναλλακτικές των «πράσινων» αν δεν προχωρήσει του Σάρι.

Ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να κάνει το μεγαλύτερο «μπαμ» στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού σε προπονητή και να «χρυσώσει» τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Τις επόμενες ώρες ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να… σβήσει το τσιγάρο του και να δώσει μια τελική απάντηση στον Παναθηναϊκό για το τι μέλλει γενέσθαι.

O Σάρι ζήτησε μικρή προθεσμία από τον Αλαφούζο, πριν απαντήσει στην πρόταση του. Την έλαβε, όχι υπό τη μορφή αυστηρού τελεσιγράφου που λήγει σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, αλλά με τη δέσμευση πως ο Ιταλός θα στείλει την απάντηση του την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα.

Γιατί και ο Παναθηναϊκός πιέζεται χρονικά στο αρνητικό σενάριο η διοίκηση και πρέπει να στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

Ποιοι είναι στο plan b

Ο επόμενος προπονητής που έχουν στη λίστα τους οι πράσινοι σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» είναι ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος έχει προπονήσει με επιτυχία τις Λιλ, Λυών, Μαρσέιγ και Ρόμα με τις παραστάσεις του να είναι φυσικά αρκετές και μεγάλες.

Τη δεδομένη στιγμή ο Ρούντι Γκαρσία έχει ως πρώτη επιλογή να πάει σε μια ομάδα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό να παραμένει κοντά στην υπόθεση και να προσπαθεί να τον διατηρήσει όσο γίνεται πιο ζεστό στο ενδεχόμενο ν’ αναλάβει τους πράσινους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News