Καρεμπέ: «Όταν μιλάμε για το DNA της νίκης ο Ολυμπιακός είναι ακριβώς ίδιος με τη Ρεάλ»

Καρεμπέ: «Όταν μιλάμε για το DNA της νίκης ο Ολυμπιακός είναι ακριβώς ίδιος με τη Ρεάλ»

Για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ο Κριστιάν Καρεμπέ που παρομοίασε το DNA της Ρεάλ με αυτό των Πειραιωτών.

Ο Καρεμπέ βρίσκεται στο Λονδίνο και θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες του Γουέμπλεϊ τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ντόρτμουντ.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην Cosmote TV αναφέρθηκε τόσο στον τελικό όσο και στην κατάκτηση του Conference League από τους ερυθρόλευκους.

Ο Γάλλος παρομοίωσε τον Ολυμπιακό με τη Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με το DNA που έχουν οι δύο ομάδες για την κουλτούρα της νίκης.

Όλα όσα είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα και γενικότερα όλον τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ξέρουμε ότι τώρα έχουμε κάνει το όνειρο μας πραγματικότητα. Είναι μια πραγματικότητα.

Είναι μόνο η αρχή, επομένως συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά με βάση αυτό που πετύχαμε. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Μιλώντας για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι τελικοί της είναι πάντα συνυφασμένοι με νίκες. Όπως κάναμε και εμείς στον πρώτο ματς τελικό, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο στο σπίτι μας. Επομένως όντως είμαστε σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν μιλάμε για DNA, όταν μιλάμε για την κουλτούρα της νίκης, ο Ολυμπιακός είναι ακριβώς ίδιος με τη Ρεάλ Μαδρίτης.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News