Παναθηναϊκός: Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο άνθρωπος που θα ενώσει... Ιβανικούς και Τεριμικούς!

Παναθηναϊκός: Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο άνθρωπος που θα ενώσει... Ιβανικούς και Τεριμικούς!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να δώσει τέλος στην ιστορία με τους «Ιβανικούς» και τους «Τεριμιστές» και να δημιουργήσει μια νέα ενιαία μάζα φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την προπονητική αξία του Μαουρίτσιο Σάρι, του «αναμορφωτή» της Νάπολι, του πρωταθλητή Ιταλίας με τη Γιουβέντους και του πρωταθλητή Ευρώπης με την Τσέλσι.

Το περασμένο διάστημα ο Παναθηναϊκός «υπέφερε» ξανά από τη διχόνοια που επικρατούσε στις τάξεις των φιλάθλων του Τριφυλλιού. Ο μεν ήθελαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι δε τον Φατίχ Τερίμ και σε γενικές γραμμές η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν αντικατόπτριζε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και η όλη κατάσταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… χαοτική.

Αν, πρώτα από όλα, ο Σάρι δώσει θετική απάντηση στον Αλαφούζο – που έχει καταθέσει εξωφρενική πρόταση – και πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό, θα είναι μια καλή ευκαιρία να μείνουν όλα αυτά στο παρελθόν και οι υποστηρικτές του Ιβάν και εκείνοι του Τερίμ να «συσπειρωθούν» ενόψει και των ευρωπαϊκών αγώνων του καλοκαιριού.

Όπως γνωρίζεται, το Τριφύλλι μόνο εύκολο έργο δεν έχει στην Ευρώπη καθώς θα χρειαστεί να προκριθεί απέναντι σε δύο ομάδες για να μπει είτε στο UEFA Europa League, είτε στο Conference League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News