Φώτης Ιωαννίδης - Ελένη Βουλγαράκη: Πιο διαχυτικοί από ποτέ στις Σπέτσες (vid)

Φώτης Ιωαννίδης - Ελένη Βουλγαράκη: Πιο διαχυτικοί από ποτέ στις Σπέτσες (vid)

«Φωτιά» έχουν πάρει τα Instagram του Φώτη Ιωαννίδη και της Ελένης Βουλγαράκη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στις Σπέτσες.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού περνάει ευτυχισμένες μέρες στο νησί του Αργοσαρωνικού με την Ελένη Βουλγαράκη φυσικά στο πλευρό του.

Το ζευγάρι αποφάσισε να γίνει πιο διαχυτικό στα κοινωνικά δίκτυα με τα «χτυπήματα» στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης να δίνουν και να παίρνουν.

Αμφότεροι κρατούσαν χαμηλούς τόνους τους τελευταίους μήνες, ενώ για αρκετό διάστημα η σχέση του φορ του Παναθηναϊκού και της ξανθιάς παρουσιάστριας-ραδιοφωνικής παραγωγού είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πλέον ο Ιωαννίδης και η Βουλγαράκη δείχνουν πιο «απελευθερωμένοι» και εξωτερικεύουν τη χαρά τους προς τους χιλιάδες followers που τους «ακολουθούν» στα social media.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News