Στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League ο Φατίχ Τερίμ (pic)

Στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League ο Φατίχ Τερίμ (pic)

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τον τελικό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Ντόρτμουντ.

Τα «θηρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκονται στην αγγλική πρωτεύουσα για τον 69ο τελικό του Champions League.

Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ θα ριχτούν στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ για την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά» και στις εξέδρες θα δώσει το παρόν όλη η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα στους legends έλαβε πρόσκληση και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Ο «Αυτοκράτορας» θα παρακολουθήσει και δύο συμπατριώτες του που αγωνίζονται στις δύο φιναλίστ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τον Αρντά Γκιουλέρ της Βασίλισσας και τον Σαλίχ Οζκάν των κιτρινόμαυρων.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του τελικού ο Τερίμ είχε και μια έκπληξη, καθώς συνάντησε και τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Η φήμη του άλλοτε τεχνικού των «πρασίνων» παραμένει αυξημένη στην Ιταλία έπειτα από το πέρασμά του στις Φιορεντίνα-Μίλαν.

Δείτε παρακάτω:

Στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League ο Φατίχ Τερίμ (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News