Παναθηναϊκός-Σπόρτινγκ: «Μεγάλη πρόταση για Ιωαννίδη, η συμφωνία είναι κοντά»

Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη

Η Σπόρτιγνκ Λισαβόνας έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Φώτη Ιωαννίδη και φαίνεται πως κατέθεσε μεγάλη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά το πρωτάθλημα Πορτογαλίας που κατέκτησε, έχει αρχίσει το σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, προκειμένου να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστική.

Πρώτος και μεγάλος στόχος του Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος θα παραμείνει στο σύλλογο και τη νέα σεζόν είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος εδώ και καιρό στην Πορτογαλία συνδέεται με τη συγκεκριμένη ομάδα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.Μάλιστα τα «λιοντάρια» φαίνεται πως κατέθεσαν υψηλή πρόταση, συγκεκριμένα ύψους 18 εκατ ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Έλληνα φορ που φέτος πραγματοποίησε με τους πράσινους σεζόν καριέρας.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το προσεχές διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News