Παναθηναϊκός: Αγγίζει... διψήφιο αριθμό σε μεταγραφές - Οι έξι αποχωρήσεις και οι έντεκα αμφίβολοι

Παναθηναϊκός: Αγγίζει... διψήφιο αριθμό σε μεταγραφές - Οι έξι αποχωρήσεις και οι έντεκα αμφίβολοι

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον επόμενο προπονητή που θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Μεγάλες ανακατατάξεις θα γίνουν στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει έτοιμο το δικό του πλάνο για την ομάδα και περιμένει τον επόμενο προπονητή προκειμένου να «κλειδώσουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι εισηγήσεις του θα αφορούν σε συνολικό αριθμό περίπου δέκα προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ.

Αρχικά, εντάχθηκαν στο «πράσινο» ρόστερ οι Μαξίμοβιτς και Μπάλντοκ, ενώ κρατήθηκε και ο Τιν Γέντβαι.

Ο Παπαδημητρίου από κει και πέρα, θα συζητήσει με τον επόμενο προπονητή για το αν θα παραμείνει στους πράσινους ο Ντραγκόφσκι ή αν θα αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας. Στη λίστα του έχει σημειώσει, επίσης, απόκτηση στόπερ, αριστερού μπακ, βασικό 8άρι, χαφ «διπλοθεσίτης» και δύο εξτρέμ.

Ο νέος προπονητής θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για τους Πάλμερ Μπράουν, Κώτσιρα, Πέρεθ, Ζέκα, Βιλένα, Τζούρισιτς, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Κλεϊνχέισλερ, Τσόκαι και Νίκα, ενώ δεδομένα θα φύγουν οι Παλάσιος, Τρουιγιέ, Τόρο, πέρα από τους Μπρινιόλι, Χουάνκαρ και Μπερνάρ.

Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ και Βαγιαννίδης έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων και δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να λάβει επίσημες προτάσεις στο χέρι του ο Παναθηναϊκός…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News