Κατσουράνης: «Η Φιορεντίνα έδειχνε... πιο ομάδα, εκεί κρίθηκε ο τελικός» (vid)

Κατσουράνης: «Η Φιορεντίνα έδειχνε... πιο ομάδα, εκεί κρίθηκε ο τελικός» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης έκανε το δικό του σχόλιο για τον τελικό Ολυμπιακός-Φιορεντίνα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Παράνοια. Πανηγυρισμοί όπως ήρθε το ματς με το γκολ στο τέλος. Νομίζω ότι η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έδειχνε πιο… ομάδα.

Δεν πήρε στη συνέχεια τίποτα από τις αλλαγές της. Εκεί κρίθηκε το ματς εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό. Ο Ρέτσος έκανε εκπληκτικό ματς.

Ο Ελ Κααμπί έτρεξε πολύ. MVP του Ολυμπιακού ήταν ο Τζολάκης. Ήταν καθοριστικός. Ο Χέσε και ο Ιμπόρα ήταν πολύ καλοί. 

Σας το είπα πριν από 3 μέρες. Γκολ Αναστόπουλου. Ο Ελ Κααμπί είναι πολύ καλός αθλητής. Πάρα πολύ τρέξιμο σε όλους τους χώρους.

Τον είδα πρώτη φορά από κοντά. Ωραία σέντρα και από τον Χόρτα. Ο Ντόντο ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Φιορεντίνα.

Με αυτό το ρόστερ είναι θαύμα από που πετυχαίνει ο Μεντιλίμπαρ. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα.

Σου δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση, ο Ολυμπιακός μεγάλωσε την ιστορία του. Το Conference League είναι στα μέτρα μας ξεκάθαρα.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News