Στην «αντεπίθεση» η ΑΕΚ: Κινείται νομικά κατά των βάνδαλων οπαδών του Ολυμπιακού (vid)

Στην «αντεπίθεση» η ΑΕΚ: Κινείται νομικά κατά των βάνδαλων οπαδών του Ολυμπιακού (vid)

Νομικά θα κινηθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά των οπαδών του Ολυμπιακού που προκάλεσαν ζημιά στο γήπεδό της.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρίνισε ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο, έχει ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών.

Από την ΑΕΚ τόνιζαν πως «αυτό γίνεται για να στραφούμε εναντίον τους αστικά για την λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και την βαριά ποινική τους τιμωρία».

Μάλιστα από την ΑΕΚ έλεγαν πως «μιλάμε για πρόσωπα που έχουν ήδη από μόνοι τους κάνει δημοσιεύσεις, κάποιοι και με τα ονόματα τους. Οπότε καταλαβαίνετε πως δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για τα συγκεκριμένα άτομα.

Υπάρχει όμως κι ότι έχει εντοπιστεί από το σύστημα ασφαλείας που στον τελικό ήταν υπό τον έλεγχο της διοργανώτριας και ζητάμε να μας γνωστοποιηθούν κι από εκεί στοιχεία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News