Το συγκινητικό αντίο του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό! (pic)

Παναθηναϊκός: Ο πραγματικός λόγος που φεύγει ο Μπερνάρ

O Μπερνάρ Ντουάρτε είπε αντίο στον Παναθηναϊκό καθώς από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Βραζιλία και την Ατλέτικο Μινέιρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μάγος με ένα ποστ στο Instagram αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό λέγοντας κάποια πολύ όμορφα λόγια.

Αναλυτικότερα έγραψε:

”Τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους, θα ήταν πολύ λάθος εκ μέρους μου να πω ονόματα, γιατί ήταν τόσοι πολλοί άνθρωποι που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ στην Ελλάδα.

Δύο έντονα χρόνια, που μου έδειξαν μια χώρα απόλυτα ερωτευμένη με το ποδόσφαιρο, ευχαριστώ για την στοργή, για την αγάπη, τους πράσινους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου, και όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου, τώρα θα είμαι από μακριά να ζητωκραυγάζω και να στέλνω όλες τις θετικές ενέργειες, χρειάζεται αυτός ο σύλλογος και αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος.

Ευχαριστούμε για την ευκαιρία να φορέσω αυτή την φανέλα και να είμαι στην ιστορία του συλλόγου, πήραμε το κύπελλο και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερα. Μια ειλικρινή αγκαλιά στον καθένα ξεχωριστά με στοργή. Bernard”

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News