Παναθηναϊκός: Ολη η... Ευρώπη για Ιωαννίδη, νέες ομάδες στο προσκήνιο

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι μακράν το πιο καυτό όνομα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και η μάχη αναμένεται μεγάλη αυτό το καλοκαίρι.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτή η ομάδα δίνει τα ρέστα της για τον Ιωαννίδη!

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει στις τάξεις του τον κορυφαίο Έλληνα επιθετικό, ο οποίος τη φετινή σεζόν έκανε απίθανα πράγματα σπάζοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο κι όντας μακράν ο καλύτερος παίκτης του συλλόγου.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι δεδομένο πως θα έχει κρούσεις από διάφορες ομάδες της Ευρώπης παρά την πρόθεση του Τριφυλλιού να τον διατηρήσει στο ρόστερ, καθώς το ταλέντο του ξεχωρίζει απόλυτα.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «Record» αναφέρει ότι ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ ετοιμάζεται την τελική του επίθεση για να κάνει δικό της τον παίκτη η ομάδα του.



Από εκεί και πέρα το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει, ότι εκτός από τη Λιλ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ακόμα δύο ομάδες, που ήταν γνωστό ότι τον έχουν στη λίστα τους.

Ο λόγος γίνεται για τις Στουτγκάρδη και Σεβίλλη που εδώ και καιρό παρακολουθούν την πορεία του Έλληνα φορ και έχουν διαμορφώση μια ολοκληρωμένη άποψη για εκείνον.

Πάντως απ’ όλες αυτές τις ομάδες που αναφέραμε εκείνη που τον θέλει περισσότερο και τον έχει πιο ψηλά στη λίστα της είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία φαίνεται έτοιμη να κάνει τα πάντα, για να τον αποκτήσει.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Παναθηναϊκός: Ολη η... Ευρώπη για Ιωαννίδη, νέες ομάδες στο προσκήνιο

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News