Παναθηναϊκός: Μεταγραφή... Γιαννούλη και χωρίς προπονητή!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παίρνουν σειρά και άλλοι Έλληνες

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα αν θα κυνηγούσε έναν παίκτη με πολύ μεγάλη προσδοκία και θέληση να τον φέρει στην Αθήνα αυτός θα ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί από τον περασμένο Γενάρη στόχο του Παναθηναϊκού, ο οποίος θέλει, ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Χουάνκαρ, να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Από τον Ιανουάριο κιόλας στόχος των ανθρώπων του Τριφυλλιού ήταν η ελληνοποίηση του ρόστερ και μάλιστα με Έλληνες παίκτες από το πάνω ράφι, όπως για παράδειγμα ο Τάσος Μπακασέτας.



Η περίπτωση, λοιπόν, του Δημήτρη Γιαννούλη είναι μία εξ’ αυτών των περιπτώσεων που στον Παναθηναϊκό τοποθετούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής σε θέση που πονάει το Τριφύλλι και έπειτα μιλάμε για Έλληνα από το πάνω ράφι.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως και χωρίς προπονητή, δεν έχει κλείσει ακόμα ο σύλλογος, η συγκεκριμένη μεταγραφή, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, θα προχωρήσει κανονικά ως μία μικρή εξαίρεση για τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News