Παναθηναϊκός: «Πάγωμα» στις μεταγραφές - Ο λόγος

Παπαδημητρίου: «Ξέρουμε το λάθος που δεν πήραμε πρωτάθλημα» - Τι είπε για το νέο προπονητή

Ο Παναθηναϊκός μετά και την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση αναφορικά με τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε mood σχεδιασμού της επόμενης μέρας του, καθώς μοναδικός στόχος του είναι να παρουσιαστεί την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους του.

Παρ’ όλα αυτά η μεταγραφή του Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν και η τελευταία, μέχρι νεοτέρας, με τις κινήσεις να… παγώνουν για το επόμενο μικρό χρονικό διάστημα.

Οι πράσινοι δεν έχουν βρει ακόμα τον προπονητή της ερχόμενης σεζόν και χωρίς αυτόν δεν μπορούν να χτίσουν την ομάδα του 2024/25, καθώς θέλουν να δώσουν βάση στα θέλω και στον τρόπο που θα έχει σαν στόχο να δουλέψει ο νέος τεχνικός χωρίς να τον ακυρώσουν από την πρώτη στιγμή.



Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο Παναθηναϊκός πρώτα θα κοιτάξει να κλείσει το θέμα του προπονητή κι έπειτα θα συνεχίσει τις μεταγραφικές του κινήσεις εκτός από κάποια μεγάλη εξαίρεση.

Μια τέτοια εξαίρεση μπορεί ν’ αποτελέσει ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος συμπληρώνει ιδανικά όλο το πακέτο που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας, ενώ μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός ότι είναι Έλληνας, καθώς επιθυμία των ανθρώπων του συλλόγου είναι η τόνωση του ελληνικού στοιχείου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News