Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι 5 κινήσεις και οι θέσεις

Παναθηναϊκός: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν - Ονόματα

Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει την επόμενη μέρα του, προκειμένου να παρουσιαστεί εντός κι εκτός Ελλάδος ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει τους στόχους του.

Ο Παναθηναϊκός έσωσε τη χρονιά φέτος κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος και παράλληλα μπαίνοντας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ωστόσο στόχος εκτός απ’ αυτά είναι το πρωτάθλημα κι επιπλέον μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Για να γίνει αυτό στο Τριφύλλι γνωρίζουν άπαντες ότι πρέπει να έρθει ενίσχυση και μάλιστα με παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θ’ ανεβάσουν με απλά λόγια τον σύλλογο επίπεδο.



Μετά την ανανέωση του συμβολαίου με τον Τιν Γεντβάι και την απόκτηση των Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Παναθηναϊκός προσανατωλίζεται για άλλες πέντε κινήσεις σε διαφορετικές θέσεις.

Πιο αναλυτικά δεδομένα θα αποκτήσει δύο εξτρέμ με τον έναν να είναι από το πάνω ράφι προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Μπερνάρ.

Επιπλέον μεταγραφή παίκτη θα γίνει σίγουρα και στα στόπερ, ενώ δεδομένα θα έρθει κι ένας αριστερός μπακ με τον Δημήτρη Γιαννούλη να είναι ψηλά στη λίστα του Τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News