Παναθηναϊκός: Ταξίδι στην Ιταλία για προπονητή

Παναθηναϊκός: Η πρώτη συζήτηση Παπαδημητρίου με παίκτη

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία με σκοπό να κοιτάξει ορισμένα πράγματα που αφορούν τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός μετά την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ έφερε τον Χρήστο Κόντη, προκειμένου να κλείσει τη σεζόν κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα όμως ο Έλληνας τεχνικός και πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα συνέχιζε και την ερχόμενη σεζόν στο Τριφύλλι, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει έναν πρωτοκλασσάτο και από το πάνω ράφι τεχνικό.

Μάλιστα χθες πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay από ανθρώπους των πρασίνων ταξίδι στην Ιταλία, το οποίο αφορούσε και το συγκεκριμένο θέμα. Δηλαδή του προπονητή, το οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει να διευθετήσει όσο γίνεται πιο σύντομα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News