Τέτοιον προπονητή θέλει ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Ηττήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Προσεχώς εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με το θέμα του προπονητή. Ποιο το προφίλ του.

Το φινάλε της σεζόν ήταν γλυκό -παρότι δεν επετεύχθη ο βασικός στόχος- για το «τριφύλλι», το οποίο βγήκε διπλά κερδισμένο με τη νίκη επί του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Betsson.

Διότι αφενός πρόσθεσε ένα τρόπαιο στη συλλογή του και αφετέρου σφράγισε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν δεν συνέβαινε το τελευταίο, τότε θα μιλούσαμε για σημαντική ζημιά για τους «πράσινους» από κάθε άποψη.

Πλέον, ακολουθεί ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές, αλλά τα στελέχη της ομάδας παραμένουν στην… πρίζα, καθώς υπάρχει μία σημαντική εκκρεμότητα. Ασφαλώς μιλάμε για το θέμα του προπονητή.

Στο «τριφύλλι» οι διαδικασίες και η προεργασία για τον επόμενο επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και κύριο μέλημα είναι να βρεθεί ένας άνθρωπος που γνωρίζει από πρωταθλητισμό, έχει εμπειρία, αλλά και ικανότητα να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές.

Οι «πράσινοι» φουλάρουν ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος, ο οποίος θα χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν, καθώς οι επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League δεν αργούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News