Παναθηναϊκός: Ο Νίκας και η απόφαση για παραμονή στο ρόστερ

«Χρυσό γκολ» από τον Νίκα, προκρίθηκε στην παράταση ο Λεβαδειακός

Ο Γιώργος Νίκας την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, αλλά από τον Ιανουάριο και μετά άνηκε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον είχε αγοράσει.

Ο Γιώργος Νίκας ήταν μια από τις πολλές μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός τον ερχόμενο Ιανουάριο με τον Έλληνα μέσο ωστόσο να παραμένει μέχρι το τέλος της σεζόν στον Λεβαδειακό, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Ο Έλληνας άσος με τη φανέλα της ομάδας από τη Βοιωτία είχε 6 γκολ σε 30 συμμετοχές και πλέον αναμένεται να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Τριφυλλιού ενόψει της σεζόν 2024-25. Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος άσος έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το 2027.

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι θα αρχίσει κανονικά προετοιμασία με τους πράσινους και στην πορεία ο νέος προπονητής της ομάδας αναμένεται να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ή αν θα δοθεί κάπου αλλού δανεικός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News